Over ons

Zelf aan het werk.jpg Mijn naam is Anne de Groot. Schilderen is mijn passie en ik ben bijna dagelijks te vinden in mijn atelier. Ik geeft teken- en schilderles en workshops.

Het atelier

Ik vind het een voorrecht dat ik mijn hobby met andere mensen kan delen.Dit doe doe ik in mijn compleet ingericht en goed geordend atelier van 38m2 in Almere.Behalve het feit dat mijn atelier modern en licht is geven alle mensen die de lessen komen volgen veel gezelligheid en inspiratie.

Werkwijze

Het is een geweldige ervaring om met verf bezig te zijn. Eerst bekijkt u wat u wilt schilderen, zoekt u naar een mooie compositie en vervolgend beslist u welke kleuren en welke soort verf u wil gebruiken. De basis materialen zitten bij het lesgeld inbegrepen. Hier kunt u een volledig werk mee maken. Besluit u luxe materialen te willen gebruiken dan kunt u deze uiteraard zelf meenemen. Wij werken met acryl, olieverf en aquarel.

Bij AnneMelisandrArt besluit u zelf wat en hoe u wilt schilderen, ik begeleid u hierbij. Op deze manier kunt u zichzelf beter ontwikkelen en ontplooien als schilder.

Groep uit het verleden in Diemen.jpg

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.